Categorii
de Motociclete

ROADSTERS

Speed Triple RR MY22 RHS 1400

de la: 19.490 Euro

de la: 8.590 Euro

Promo╚Ťie: BONUS ACCESORII 750 EUR Euro

ADVENTURE

de la: 17.990 Euro

Promo╚Ťie: BONUS ACCESORII 1200 EUR Euro

de la: 13.590 Euro

Promo╚Ťie: BONUS ACCESORII 1200 EUR Euro

de la: 14.390 Euro

Promo╚Ťie: BONUS ACCESORII 1200 EUR Euro

MODERN CLASSICS

Special Edition

Motocicletele Triumph

Marca de motociclete Triumph este cel mai mare producator britanic de motociclete. Compania produce motociclete în diverse categorii, variind de la clasice moderne si chiar supersport. 

Motocicletele Triumph sunt deosebite datorita stilului lor unic, fiabilitatii sigure si datorita manevrabilitatii usoare. O motocicleta Triumph iti va oferi o adevarata satisfactie de a conduce. Din dorinta de a fabrica cele mai bune motociclete din lume, in fiecare an, incercam sa producem motociclete din ce in ce mai avansate tehnologic, pastrand totodata stilul premium cu finisaje atent manufacturare. 

Alege una min motociclete Triumph si vei trai experiente ce transmit fiori de placere! Pe site-ulTriumph Romania poti gasi urmatoarele colectii de motociclete: Roadsters, Adventure, Modern Classics si Rocket 3. Oricare motocicleta din aceste categorii iti va inspira incredere imediata.

Triumph a conceput o serie de accesorii originale, astfel incat fiecare proprietar isi poate configura motocicleta cu componente ce o fac mai stilata, sporesc confortul, o protejeaza sau ajuta la transportul bagajelor.

Calitatea premium se poate observa in detaliile componentelor tuturor motocicletelor. Alege unul din motoarele Triumph pentru a te duce oriunde cu stil, confort si control.

Folosim cookies pentru a imbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa ta. Navig├ónd ├«n continuare, ├«╚Ťi exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confiden╚Ťialitate.