> motociclete > ROADSTERS

Motociclete Roadsters

TRIDENT 660

de la 8.590 EURO

STREET TRIPLE 765 R

de la 10.290 EURO

STREET TRIPLE 765 RS

de la 12.490 EURO

SPEED TRIPLE 1200 RS

de la 17.690 EURO

Promoție 16.790 EURO

SPEED TRIPLE 1200 RR

de la 19.490 EURO

Noua Generație Triple Motor

Iubit de fani și pasionați ai motocicletelor din întraga lume, motocicleta Speed Triple este modelul original, model care în timp a devenit emblemă pentru celelalte motociclete.

Datorită categoriilor de motoare de tip “Speed Triple” și “Street Triple” care erau considerate că “schimbă jocul” în 1994 a apărut primul model de “Naked Sportbike”; un model cu aspect mult mai agresiv și motor mai puternic.

Fiind echipate cu motorul cu trei cilindri, motocicletele Roadsters sunt extrem de manevrabile, oferind fiori de plăcere și performanțe la înalt nivel.

Motocicletele Triumph Roadster se evidențiază față de celelalte prin: direcție liniară puternică, manevrabilitate de precizie și fiabilitate!

Pentru ca o motocicletă să fie complet performantă, aceasta trebuie să fie construită pentru a oferi echilibrul perfect, să fie ușor manevrabilă și să aibă un caracter puternic! Aceste caracteristici definesc în totalitate modelul de motociclete Roadster!

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.