> motociclete > ROCKET 3

MOTOCICLETE ROCKET 3

ROCKET 3 R

de la 24.490 EURO

ROCKET 3 GT

de la 25.490 EURO

MOTOCICLETELE ROCKET 3
Motocicletele Rocket 3 creează o senzație de neegalat și confort pentru o călătorie ușoară pe tot parcursul zilei.

Triumph Rocket este una dintre cele mai impunătoare colecții de motociclete construite până în prezent, fiind ideală pentru cei cu o personalitate puternică.

Magnificul Rocket 3 are cel mai mare motor instalat vreodată pe o motocicletă de serie. Pentru o manevrabilitate cât mai ușoară, această gamă de motoare combină tehnologia avansată cu dotările de ultimă generație; totul pentru a crea experiențe care îți taie răsuflarea.

Pe lângă performanțele de necontestat ale acestor motoare, proprietarii își pot personaliza motocicletele cu peste 50 de accesorii originale create de Triumph.

Modelul Triumph Rocket 3 are faruri duble ce poartă sigla Triumph în centru și lumina cu LED pentru mersul în timpul zilei. Cu un design minimalist, bordul este compus dintr-un ecran TFT, sistemele ABS și TC sunt optimizate pentru viraje, iar accelerația este de tipul ride-by-wire cu patru moduri de mers (Road, Rain, Sport și Rider).

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.