> motociclete > Special Edition

SPECIAL EDITION

BONNEVILLE SPEEDMASTER CHROME EDITION

de la 15.490 EURO

SPEED TWIN 900 CHROME EDITION

de la 10.190 EURO

Ultima generație de modele Triumph din emblematica gamă clasică sunt disponibile timp de numai un an și în variantele de culoare Gold Line Edition, ce se disting prin elegantele linii aurii pictate manual.

Un simbol legendar evoluează splendid

Trăgându-și rădăcinile direct din primul Triumph Bonneville lansat în 1959, actuala familie Bonneville cuprinde un spectru de motociclete clasice-moderne, de la atemporalele T100 și T120 la modelul Street Twin inspirat de scena custom, de la autenticul cafe racer Thruxton RS la relaxantele cruisere custom Bonneville Speedmaster și Bobber, sau – pentru cei care caută adevăratul stil scrambler cu aptitudinile caracteristice, minunatele Scrambler 1200 și Street Scrambler 900.

Fiecare model Gold Line arată măiestria lucrătorilor de la Triumph, pentru această tehnică specială fiind nevoie de ani îndelungați de experiență și de mâini sigure.
Motocicletele Bonneville stau la baza generațiilor noi de modele pe care le puteți vedea astăzi. Producția lor, începând în anul 1959, a permis dezvoltarea tehnologiei și a componentelor, obținându-se astăzi toata gama de motociclete Modern Classics care, după multe decenii, încă mai întoarce privirile tuturor.

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.