> motociclete  >  MODERN CLASSICS  > BONNEVILLE T100

UN ETALON AL FRUMOASEI MOȘTENIRI TRIUMPH

Triumph Bonneville T100 duce stilul clasic la cele mai înalte niveluri de atitudine, individualitate și stil.

BONNEVILLE T100

PREȚ 11.190 EURO

ELIGIBIL PROGRAM RABLA

CONFIGUREAZĂ

Motocicletele Bonneville stau la baza generațiilor noi de modele pe care le puteți vedea astăzi. Producția lor, începând în anul 1959, a permis dezvoltarea tehnologiei și a componentelor, obținându-se astăzi toata gama de motociclete Modern Classics care, după multe decenii, încă mai întoarce privirile tuturor.

Bonneville T100 este motocicleta fără vârstă, care inspiră imediat încredere și alături de care trăiești experiențe încărcate de emoții. Odată ce ai condus acest model, cu siguranță nu vei mai dori să renunți vreodată la el!

T100 a evoluat minunat transformându-se într-un clasic contemporan, mai stilat și mai performant. Motorul cu doi cilindri în paralel având capacitatea de 900 cmc este mai ușor, răspunde mai rapid, e mai puternic cu 10 cai comparativ cu generația precedentă și se încadrează la cerințele actuale, având normă Euro 5. Odată cu scăderea masei și cu instalarea unei furci mai performante, manevrabilitatea a fost îmbunătățită, frânele sunt mai eficiente datorită etrierelor Brembo cu două pistoane, șaua e mai confortabilă, iar poziția șoferului e mai ergonomică.

Dotările includ ambreiaj asistat, roți cu 32 de spițe echipate cu anvelope Pirelli Phantom Sportscomp, ABS și sistem de control al tracțiunii decuplabil. Caracterul emblematic și de neconfundat al lui „Bonnie” se regăsește și în noile variante coloristice, care îmbină armonios stilul original cu cel modern. Pe bord se găsesc două cadrane, foarte ușor de observat indiferent de lumina ambientală.

Calitatea premium se poate observa în detaliile componentelor, cu elemente cromate sau de aluminiu șlefuit, dar și în liniile pictate manual pe rezervor. Astfel, toate finisajele sunt o garanție a durabilității.

Pentru acest model, Triumph oferă zeci accesorii originale astfel că fiecare proprietar își poate personaliza motocicleta după preferințe. Nu contează dacă e vorba de soluții pentru transportul bagajelor, creșterea protecției sau a confortului, fiecare nou proprietar are garanția obținerii unui stil propriu, unic.

SPECIFICAȚII

MOTOR: 2 cilindri în paralel, 8 valve, 270 grade, SOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 900
RAPORT DE COMPRESIE: 11.0:1
PUTERE: 65 CP
CUPLU: 80 NM la 3.750 RPM
TRANSMISIE: pe lanț
CUTIE DE VITEZE: 5 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI: 2170 x 785 x 1100 mm
GREUTATE: 228 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 790 mm
ANVELOPE FAȚĂ: 100/90-18
ANVELOPE SPATE: 150/70 R17
FRÂNĂ FAȚĂ: 1 disc de 310 mm, Brembo cu 2 pistoane, ABS
FRÂNĂ SPATE: 1 disc de 255 mm, etrier Nissin cu 2 pistoane, ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: furcă de 41 mm
SUSPENSIE SPATE: 2 amortizoare RSU
REZERVOR: 14.5 L
ALTE DETALII: sistem ABS,
ambreiaj Torque-Assist,
controlul tracțiunii,
sistem de lumini LED pentru spate,
linii de design cromate,
bord multi-funcțional cu afisaj digital LCD și analogic,
anvelope Pirelli Phantom Sportscomp
CULOARE: Meriden Blue, Roșu/Alb, Negru
AN MODEL 2023

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.