> motociclete  >  ROCKET 3  > ROCKET 3 GT

IMPUNĂTOR ȘI ÎNDRĂZNEȚ

Triumph Rocket este una dintre cele mai impunătoare motociclete construite până în prezent, fiind ideală pentru cei cu o personalitate puternică.

ROCKET 3 GT

PREȚ 25.490 EURO

CONFIGUREAZĂ

Geneza unei noi motociclete legendare – Magnificul Rocket 3 are cel mai mare motor instalat vreodată pe o motocicletă de serie. Tricilindrul cu capacitatea de 2500 cmc scoate un cuplu fără egal, e capabil de accelerări fulminante, pilotajul fiind incredibil de rafinat.

Cu prestanță, atitudine relaxată de cruiser și stil grandios, Rocket 3 GT combină tehnologia și dotările pentru o manevrabilitate incredibilă, un sentiment sublim și confort zilnic. Stabilind noi referințe în ceea ce privește manevrabilitatea și caracterul, noul Rocket 3 GT oferă control, comoditate, aptitudini și un cuplu care este cu 71% mai mare decât al celui mai apropiat rival, cu un vârf de 221 Nm la 4000 rpm ce se menține pe toată plaja de turații medii, rezultatul fiind reprize fără efort în orice treaptă de viteză. Puterea maximă de 167 c.p. la 6000 rpm (mai mare cu 11% în comparație cu precedenta generație) te face să trăiești cu Rocket 3 GT experiențe care îți taie răsuflarea.

Pe lângă performanțele de necontestat, noul Rocket 3 GT are o prezență incredibilă, pură, impozantă, detalii minunate și finisări excepționale. Iar fiecare proprietar își poate personaliza modelul cu peste 50 de accesorii originale create de Triumph.

Rocket 3 GT are noile faruri duble ce poartă sigla Triumph în centru și lumină cu LED pentru mersul în timpul zilei (DRL), jante cu 20 de brațe din aliaj ușor de aluminiu și design contemporan, ambreiaj asistat hidraulic, șa cu forme sculpturale amplasată la o înălțime de 750 mm pentru acces facil, scărițe reglabile pentru pilot, scărițe pentru pasager integrate și retractabile, spătar pentru pasager reglabil, parbriz deflector, cabluri ascunse prin ghidon și bușoane pentru rezervorul de combustibil, lichid de răcire sau pentru ulei în stil Monza.

Înalta tehnologie integrată transformă experiența pilotării unui Triumph Rocket 3 GT, dotările incluzând bord funcțional cu ecran TFT și design minimalist, sisteme ABS și TC optimizate pentru viraje, accelerație ride-by-wire cu patru moduri de mers (Road, Rain, Sport și Rider), controlul plecării din rampă, controlul vitezei de croazieră, manșoane încălzite, pornire și blocare ghidon fără cheie.

SPECIFICAȚII

MOTOR: 3 cilindri în linie, DOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 2458
RAPORT DE COMPRESIE: 10.8:1
PUTERE: 167 PS /165 bhp (123 kW) @ 6,000rpm
CUPLU: 221 Nm la 4.000 rpm
TRANSMISIE: pe cardan
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI: 2365 x 942 x 1183 mm (L x l x h)
GREUTATE: 294 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 750 mm
ANVELOPĂ FAȚĂ: 150/80 R17 V
ANVELOPĂ SPATE: 240/50 R16 V
FRÂNĂ FAȚĂ: 2 discuri de 320 mm, etriere Brembo 4 pistoane, ABS
FRÂNĂ SPATE: 1 disc de 300 mm, etriere Brembo cu 4 pistoane, ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: furcă Showa de 43 mm, reglabilă, cursă 120 mm
SUSPENSIE SPATE: amortizoare Showa, reglabile, cursă 107 mm
REZERVOR: 18 L
ALTE DETALII: sistem Cornering ABS,
cruise control,
ambreiaj Torque-Assist,
4 Riding Modes,
sistem de frânare Brembo,
sistem de control al pantelor,
suspensii premium reglabile,
furcă USD Showa,
priză USB,
sistem de lumini LED,
faruri DRL (Daytime Running Lights),
pornire fără cheie,
finisaje premium,
display color TFT,
conectivitate Bluetooth,
spătar pentru pasager,
un mic parbriz deflector,
manșoane încălzite
CULORI: Grey, Black, Carnival Red
AN MODEL 2023

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.