> motociclete  >  MODERN CLASSICS  > SCRAMBLER 900

STIL ICONIC, ATITUDINE ROBUSTĂ

Scrambler 900 deține emblematica siluetă Bonneville combinată cu linii curate, design minimalist, dar cu finisaje moderne care conferă un aer de epocă adaptat vremurilor moderne.

SCRAMBLER 900

PREȚ 11.290 EURO

ELIGIBIL PROGRAM RABLA

CONFIGUREAZĂ

Din 2023, Street Scrambler se numește Scrambler 900. Conceput pentru distracție și pentru senzația de libertate, în minunatul stil scrambler, noul model este mai capabil, mai puternic și mai emoționant. Atitudinea cu care iese de pe asfalt și manevrabilitatea exemplară i-au construit acestui modern-clasic o reputație globală.

Motorul de 900 cmc a trecut printr-o modernizare care i-a adus mai mulți cai putere, dotările standard sunt mai bogate, atenția la detalii și finisajele premium sunt ușor de observat. Pe rezervor este noul logo Triumph, cadranul analog de pe bord ce poartă emblema Bonneville are mai multe lumini de avertizare și integrează display cu turometru digital, șaua pilotului în stil adventure ce combină pielea cu materialele textile e confortabilă, iar cea a pasagerului poate fi înlocuită cu un rack din aluminiu pentru suportul bagajelor.

Tot în stil adventure sunt și scărițele, inserția de cauciuc se detașează și oferă o priză mai bună în cazul pilotajului ridicat în scărițe necesar în off-road. Protecțiile stilate din cauciuc de pe rezervor, elegantul bușon cromat, capacele laterale ale motorului vopsite în negru mat, corpurile de accelerație din aluminiu exprimă individualitatea acestui model.

Scrambler 900 vine echipat standard cu anvelopele Metzeler Tourance care asigură durabilitate pe asfalt și bună tracțiune pe drumuri forestiere, în orice condiții meteo.

Pentru Scrambler 900 există un kit de limitare a puterii astfel încât acesta se poate conduce legal și cu permis categoria A2.

Fiind un model foarte ușor de personalizat, Triumph a conceput pentru Scrambler 900 peste 120 de accesorii originale, astfel că fiecare proprietar își poate configura motocicleta cu componente ce o fac mai stilată, sporesc confortul, o protejează sau ajută la transportul bagajelor.

SPECIFICAȚII

MOTOR: 2 cilindri în paralel, 8 valve, 270 grade, SOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 900 cc
RAPORT DE COMPRESIE: 11.0:1
PUTERE: 65 PS / 64.1bhp (47.8kW) @ 7.250 rpm
CUPLU: 80 Nm la 3.250 rpm
TRANSMISIE: pe lanț
CUTIE DE VITEZE: 5 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI: 2.125 x 835 x 1.180 mm
GREUTATE: 223 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 790 mm
ANVELOPĂ FAȚĂ: 100/90-19
ANVELOPĂ SPATE: 150/70 R17
FRÂNĂ FAȚĂ: 1 disc de 310 mm, etrier cu 4 pistoane Brembo, ABS
FRÂNĂ SPATE: 1 disc de 255 mm, etrier cu 2 pistoane Nissin, ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: furcă KYB de 41 mm, cursă 120 mm
SUSPENSIE SPATE: monoamortizor reglabil KYB, cursă 120 mm
REZERVOR: 12 L
ALTE DETALII: sistem ABS,
accelerație ride by wire,
ambreiaj Torque-Assist,
functie de control al tracțiunii TTC (Triumph Traction Control) decuplabil,
sistem de frânare fata Brembo,
sistem de suspensii KYB,
trei moduri de pilotaj (Road, Rain, Off-Road),
bord multi-functional cu afișaj digital LCD și analogic,
sistem de lumini cu tehnologie LED pentru spate,
port USB,
sistem de securitate engine immobiliser,
anvelope Metzeler Tourance,
peste 120 de accesorii dedicate.
CULOARE: Rosu, Negru, Khaki
AN MODEL 2023

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.