SPEED TRIPLE 1200 RR

 > motociclete  >  ROADSTERS  > SPEED TRIPLE 1200 RR

ELEGANȚĂ, PERFORMANȚE, LINII PURE CE EXPRIMĂ ATITUDINEA.

Combinând distinctul și stilatul bun gust britanic cu rezultate tehnice excepționale, Speed Triple 1200 RR este fundamentala motocicletă sportivă pentru șosele.

SPEED TRIPLE 1200 RR

PREȚ 19.490 EURO

CONFIGUREAZĂ

Combinând distinctul și stilatul bun gust britanic cu rezultate tehnice excepționale, Speed Triple 1200 RR este fundamentala motocicletă sportivă pentru șosele.

O nouă expresie a frumuseții, cu detalii sofisticate artizanale, e încununarea conduitei sportive, o culme a performanțelor și manevrabilității. Cu un aspect surprinzător, pilotaj tonic și cele mai bune dotări.

Manevrabilitatea e revoluționată de existența semighidoanelor, a semicarenei, poziția fiind mai angajantă. Suspensiile semi-active reglabile electronic Öhlins Smart EC 2.0 oferă cel mai înalt nivel de confort și control, iar pneurile Pirelli Diablo Supercorsa V3 un o aderență incredibilă.

Motorul cu capacitatea de 1160 cmc ce scoate 180 de cai putere și un cuplu de 125 Nm are setări fine pentru cea mai bună experiență a pilotajului și împreună cu tehnologiile integrate pentru control și siguranță propune entuziasm și adrenalină. Speed Triple 1200 RR e dotat cu ABS optimizat pentru viraje, control al tracțiunii optimizat pentru viraje, sisteme ce intervin sensibil, fără a restricționa, cu un echilibru perfect între performanțe și siguranță. Standard este și quickshifterul Triumph Shift Assist care schimbă treptele insesizabil, la orice viteză și turație, cu accelerația constantă, ajutând pilotul să îți păstreze concentrarea la trasele ideale de pe circuit sau de pe stradă. Ultima generație de sistem care păstrează roata frontală pe sol utilizează algoritmi avansați pentru propulsie progresivă.

Frânele Brembo dezvoltate pentru curse includ levier reglabil pe presiune, etriere Stylema monobloc montate radial și discuri ușoare cu diametrul de 320 mm.

 Ecranul TFT de 5” are în centru informațiile esențiale (viteza, treapta și turația), dar poate fi configurat după preferințele fiecărui utilizator, pentru că informațiile de care ai nevoie pot fi diferite, dacă ești pe circuit sau pe șosele. 

Sistemul My Triumph Connectivity e dotare standard, integrează modulul Bluetooth, există cinci moduri de pilotaj (Rain, Road, Sport, Track și Rider Configurable) ce se pot selecta rapid cu butonul dedicat. La Speed Triple 1200 RR toate luminile sunt cu LED pentru o vizibilitate sporită, pornirea se face fără cheie, controlul vitezei de croazieră e util în cazul drumurilor lungi.

Componentele ușoare din fibră de carbon, precum aripa anterioară sau panourile laterale cu forme sculpturale contribuie la nota sofisticată definitorie pentru RR.

Personalizarea acestui model se face foarte ușor: Triumph a conceput pentru Speed Triple 1200 RR zeci de accesorii originale, care reflectă individualitatea, stilul sau îmbunătățesc confortul și siguranța.

Speed Triple RR MY22 RHS 1400

PROMOȚIE

Triumph Speed Triple RR – MY22

Preț: 18.490 Euro

SPECIFICAȚII

MOTOR: 3 cilindri în linie, 12 valve, DOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 1160 cmc
RAPORT DE COMPRESIE: 13.2:1
PUTERE: 180 CP
CUPLU: 125 Nm la 9.000 rpm
TRANSMISIE: pe lanț
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI: 1439 x 758 x 1120 mm (L x l x h)
GREUTATE: 199 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 830 mm
ANVELOPE FAȚĂ: 120/70 ZR 17 (58W)
ANVELOPE SPATE: 190/55 ZR 17 (75W)
FRÂNĂ FAȚĂ: 2 discuri flotante de 320 mm, etriere Brembo, OC-ABS
FRÂNĂ SPATE: 1 disc de 220 mm, etrier cu 2 pistoane, OC-ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: furcă Ohlins 43 mm, reglabilă, cursă 120 mm
SUSPENSIE SPATE: Ohlins, reglabil, cursă 120 mm
REZERVOR: 15,5 L
ALTE DETALII: Luminare cu LED, sistem ABS,
accelerație ride-by-wire,
ambreiaj Slip-Assist,
controlul tracțiunii TTC decuplabil,
Riding Modes cu 5 moduri selectabile,
frâne racing Brembo,
suspensii premium Ohlins,
furcă Ohlins NIX30,
amortizor spate Ohlins TTX36,
bord multi-functional cu afisaj TFT de 5 inchi,
Shift Assist,
sistemul My Triumph Connectivity pentru conectarea cu smartphone-ul,
pornire fără cheie.
CULORI: Roșu, Gri

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.