> motociclete  >  MODERN CLASSICS  > SPEED TWIN 1200

THE PERFORMANCE ICON.

Noul Triumph Speed Twin stabilește un nou punct de referință pentru modul în care trăiești experiența pilotajului unui adevărat roadster.

SPEED TWIN 1200

PREȚ 12.990 EURO

ELIGIBIL PROGRAM RABLA

CONFIGUREAZĂ

Emblematicul Triumph Speed Twin este performant, manevrabil și avansat tehnologic, păstrând totodată stilul premium cu finisaje atent manufacturate. Cu silueta sa inconfundabilă, modelul îmbină aspectul modern-clasic cu un comportament stradal ce constituie un reper în această categorie.

Agilitatea i-a fost crescută odată cu schimbările aduse ciclisticii: pe față este o nouă furcă inversată Marzocchi cu jambe de 43 mm ce lucrează împreună cu amortizoarele stereo de pe basculă, având o cursă a suspensiei de 120 mm, rezultatul fiind un sentiment de încredere sporită adus pilotului. De asemenea, sistemul de frânare a fost îmbunătățit, roata anterioară fiind echipată cu etrierele monobloc Brembo M50 cu patru pistonașe, discuri flotante cu diametrul de 320 mm și ultima generație de sistem ABS.

Motorul, care îndeplinește normele Euro 5, are o putere mai mare cu 3 cai comparativ cu generația precedentă, o inerție a maselor componentelor mai mică și un cuplu mai bun în zona turațiilor medii. Poziția de pilotaj e mai ergonomică, combinând postura angajantă cu o șa confortabilă și amplasări ale ghidonului și scărițelor într-un mod care pune în valoare performanțele sportive de care e capabil Speed Twin.

Bordul e reprezentat de două cadrane clasice rotunde, pentru turometru și vitezometru, în interiorul cărora există ecrane LCD cu toate informațiile esențiale, meniul fiind accesat ușor cu butoanele dedicate. Modurile de pilotaj (trei la număr) au primit o modernizare, la fel și sistemul de control al tracțiunii, toate luminile sunt cu LED, ambreiajul ce se acționează ușor este de asistat și cu alunecare controlată.

Modelul 2023 are sistemul de evacuare special, gândit pentru a combina estetica cu performanțele, forma sa ridicată și sunetul contribuind la sunetul inegalabil ce individualizează modelul Speed Twin. Noile jante ușoare cu 12 brațe echipate cu anvelope Metzeler Racetec RR asigură echilibrul între aderență, stabilitate la viteze mari și agilitate.

SPECIFICAȚII

MOTOR: 2 cilindri în paralel, 8 valve, 270 grade, SOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 1200
RAPORT DE COMPRESIE: 12.1:1
PUTERE: 100 PS / 98.6 bhp (73.6 kW) @ 7250 rpm
CUPLU: 112 Nm @ 4250 rpm
TRANSMISIE: pe lanț
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI: 1413 x 778 x 1097 mm
GREUTATE: 216 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 809 mm
ANVELOPĂ FAȚĂ: 120/70 ZR17
ANVELOPĂ SPATE: 160/60 ZR17
FRÂNĂ FAȚĂ: 2 discuri de 320 mm, etrier cu 4 pistoane Brembo M50, ABS
FRÂNĂ SPATE: 1 disc de 220 mm, etrier cu 2 pistoane Nissin, ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: furcă Marzocchi de 43 mm, cursă 120 mm
SUSPENSIE SPATE: suspensie dublă, cursă 120 mm, reglabilă
REZERVOR: 14.5 L
ALTE DETALII: sistem ABS,
controlul tracțiunii,
accelerație Ride-by-Wire,
ambreiaj Torque-Assist,
3 Riding Modes,
immobiliser,
Priză USB,
furcă Marzocchi,
sistem de lumini LED pe spate,
faruri DRL (Daytime Running Lights),
sistem de franare Brembo,
bord multi-functional cu 2 cadrane cu afisaj digital LCD și analogic,
jante din aliaj ușor, anvelope Metzeler Racetec RR,
finisaje premium de aluminiu.
CULOARE: Roșu/Gri, Negru, Baha Orange
AN MODEL 2023

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.