STREET TRIPLE 765 R

 > motociclete  >  ROADSTERS  > STREET TRIPLE 765 R

ATRACȚIA UNUI NAKED ÎN CEL MAI PUR STIL

Cele mai bune performanțe din această categorie sunt date de motorul evoluat din Campionatul Moto2™, dotări de top și agilitate remarcabilă.

STREET TRIPLE 765 R

PREȚ 10.290 EURO

CONFIGUREAZĂ

Street Triple 765 R, combină stilul și atitudinea agresivă cu performantul motor cu trei cilindri de 765 cmc, având acum 120 de cai putere, cuplul e mai bogat (80 Nm), răspunsul accelerației e mai rapid, iar sunetul deosebit îi pune în valoare caracteristicile.  

STREET TRIPLE R în câteva cifre:

  • Motor de 765 cmc gata de curse dezvoltat de echipa inginerilor din Moto2™
  • Cuplu prezent în zona turațiilor joase și medii, cu un vârf de 77 Nm  
  • Patru moduri de pilotaj – Road, Rain, Sport și Rider – fiecare având propriul răspuns al accelarației și setare pentru sistemul de control al tracțiunii
  • Peste 60 de accesorii care îmbunătățesc confortul, stilul sau perfomanțele


Noul sistem ABS optimizat pentru viraje e gestionat de IMU (Unitatea de Măsurare a Inerției), are setări diferite pentru fiecare dintre cele  patru moduri de pilotaj și asigură frânarea optimă atunci când motocicleta este înclinată.


Sistemui de control al tracțiunii este – de asemenea – optimizat pentru viraje, are patru moduri de intervenție sau se poate dezactiva, astfel că fiecare pilot își poate personaliza propriul stil de condus.
Ergonomia a fost îmbunătățită, ghidonul e mai lat cu 12 mm, poziția în șa e mai angajantă. Sistemul de frânare Brembo M4.32 e compus din două etriere monobloc cu patru pistonașe montate radial și discuri de 310 mm pentru roata frontală și un etrier Brambo cu un singur pistonaș și disc de 220 mm pentru roata din spate.

Versiunea “R” este echipată cu furca inversată Showa Big Piston cu o cursă a suspensiei de 115 mm, în timp ce în zona posterioară este prezent un monoamortizor Showa cu rezervor și o cursă de 133,5 mm.
Bascula în forma unei aripi de pescăruș e un echilibru între rigiditatea la torsiune și flexibilitatea laterală, contribuind la stabilitatea foarte bună în timpul vitezelor ridicate.  
Street Triple R are un ecran multifuncțional TFT cu interfață prietenoasă, logică și intuitivă, modurile de pilotaj schimbându-se rapid prin butonul dedicat. 


Stilul modern și agresiv e scos în evidență de componente precum deflectorul de deasupra bordului, admisia de aer, noul rezervor de 15 litri, panourile laterale sau ansamblul posterior ascuțit. 
Dotările premium sunt completate de sistemul Triumph Shift Assist (quickshifter) pe urcare și retrogradare, ambreiajul de tip asistat și cu alunecare controlată, lumini cu LED, sistemul care controlează ridicarea roții anterioare la aceelerații puternice sau anvelopele Continental ContiRoad.

SPECIFICAȚII

NORMA DE POLUARE: Euro 5
MOTOR: 3 cilindri in linie, 12 valve, DOHC
CAPACITATE CILINDRICĂ: 765 cc
RACIRE: cu lichid
RAPORT DE COMPRESIE: 13.25:1
PUTERE: 120 CP
CUPLU: 80Nm @ 9,500 rpm
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrică
TRANSMISIE: pe lanț
ÎNĂLȚIME ȘA: 826 mm
GREUTATE: 189 kg
ANVELOPE FAȚĂ: 120/70 ZR17
ANVELOPE SPATE: 180/55 ZR17
FRANĂ FAȚĂ: 2 discuri semi-flotante 310 mm, etriere Brembo M4.32 cu 4 pistoane, OC-ABS
FRANĂ SPATE: 1 disc de 220 mm, etrier Brembo cu 1 piston, OC-ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: furcă inversată Showa SF-BPF de 41 mm, reglabilă, cursa de 115 mm
SUSPENSIE SPATE: monoamortizor Showa, reglabil, cursa de 133,5 mm
REZERVOR: 15 L
ALTE DETALII: sistem ABS Cornering
sistem de frânare Brembo
sistem de suspensii complet reglabile Showa
accelerație Ryde-by-Wire
Shift Assist Quickshifter
ambreaj Slip-Assist
bord multifunctional cu display TFT
patru moduri de pilotaj (Rain, Road, Sport, Rider)
faruri cu LED
anvelope Continental ContiRoad
AN MODEL: 2023
CULORI: Crystal White, Silver Ice

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.