STREET TRIPLE 765 RS

 > motociclete  >  ROADSTERS  > STREET TRIPLE 765 RS

PERFECȚIUNEA UNUI NAKED SPORTIV CU MOTOR DE CURSE

Cele mai bune performanțe din această categorie sunt date de motorul evoluat din Campionatul Moto2™, dotări de top și agilitate remarcabilă.

STREET TRIPLE 765 RS

PREȚ 12.190 EURO

CONFIGUREAZĂ

Atracția unui naked în cel mai pur stil – pe stradă sau pe circuit

Noua generație Street Triple vine cu o tehnologie mai avansată, un aspect surprinzător, sistem de frânare rafinat și o manevrabilitate care setează noi standarde în această categorie. RS este cel mai puternic Street Triple produs vreodată.

Datorită multiplelor îmbunătățiri provenite din experiența curselor Moto2™, renumitul motor cu trei cilindri de 765 cmc scoate acum 130 de cai putere, cea mai mare din clasă. De asemenea, cuplul e mai bogat (80 Nm), răspunsul accelerației e mai rapid, iar sunetul deosebit îi pune în valoare caracteristicile.  

Noul sistem ABS optimizat pentru viraje e gestionat de IMU (Unitatea de Măsurare a Inerției), are setări diferite pentru fiecare dintre cele cinci moduri de pilotaj și asigură frânarea optimă atunci când motocicleta este înclinată.

Sistemul de control al tracțiunii este – de asemenea – optimizat pentru viraje, are patru moduri de intervenție sau se poate dezactiva, astfel că fiecare pilot își poate personaliza propriul stil de condus.

Ergonomia a fost îmbunătățită, ghidonul e mai lat cu 12 mm, poziția în șa e mai angajantă. Noul sistem de frânare Brembo Stylema e compus din două etriere monobloc montate radial cu patru pistonașe și discuri de 310 mm pentru roata frontală și un etrier Brambo cu un singur pistonaș și disc de 220 mm pentru roata din spate.

Versiunea RS este echipată cu furca inversată Showa Big Piston cu jambe de 41 mm și o cursă a suspensiei de 115 mm, în timp ce în zona posterioară este prezent un monoamortizor Öhlins STX40 cu rezervor și o cursă de 131,2 mm, ambele fiind complet reglabile pe încărcare, compresie și revenire.

Performantele anvelope Pirelli Supercorsa SP V3 sunt dotare standard, asigură aderență maximă și stabilitate la viteze ridicate. Ecranul TFT multifuncțional cu diagonala de 5 ” are o interfață prietenoasă, logică și intuitivă, modurile de pilotaj schimbându-se rapid prin butonul dedicat. Pentru a folosi sistemul My Triumph Connectivity este nevoie de modulul Bluetooth, furnizat ca accesoriu.

Tot ca accesoriu există și o șa mai joasă cu 28 mm; în plus, o altă articulație mai poate coborî șaua cu 10 mm, făcând motocicleta accesibilă tuturor. 

Street Triple RS este gata pentru și pentru circuit, dotările standard incluzând quickshifter (Triumph Shift Assist), mod de pilotaj Track, cronometru pentru tur. Geometria a fost revizuită pentru acuratețea virajelor.

Dotările premium sunt completate de ambreiajul asistat și cu alunecare controlată, lumini complete cu LED ce includ lumină pentru timpul zilei (DRL), sistemul care controlează ridicarea roții anterioare la aceelerații puternice, priză USB sau imobilizator.

SPECIFICAȚII

NORMA DE POLUARE: Euro 5
MOTOR: 3 cilindri in linie, 12 valve, DOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 765 cc
PUTERE: 130 CP
RAPORT DE COMPRESIE: 13.25:1
CUPLU: 80 Nm la 9500 RPM
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrica
TRANSMISIE: pe lant
ÎNĂLȚIME ȘA: 836 mm
GREUTATE: 188 kg
ANVELOPE FAȚĂ: 120/70 ZR17
ANVELOPE SPATE: 180/55 ZR17
FRANĂ FAȚĂ: 2 discuri semi-flotante de 310 mm, etriere Brembo Stylema 4 pistoane, OC-ABS
FRANĂ SPATE: 1 disc de 220 mm, etrier Brembo cu 1 piston, OC-ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: furcă inversată Showa BPF de 41 mm, reglabilă
SUSPENSIE SPATE: monoamortizor Ohlins STX40, reglabil
REZERVOR: 15 L
ALTE DETALII Faruri cu LED
sistem ABS Cornering
sistem de franare Brembo Stylema
furcă Showa complet reglabilă
amortizor spate Ohlins STX40 complet reglabil
accelerație Ryde-by-Wire
contol al tractiunii decuplabil
cinci moduri de pilotaj (Rain, Road, Sport, Rider, Track)
ambreaj Slip-Assist
Shift Assist Quickshifter
lap timer
bord multifunctional cu display TFT color de 5 inch
anvelope Pirelli Diablo Supercorsa V3
CULORI: Carnival Red, Silver Ice, Cosmic Yellow
AN MODEL: 2024

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.