TIGER 900 GT ARAGÓN EDITION

 > motociclete  >  ADVENTURE  > TIGER 900 GT ARAGÓN EDITION

PERFORMANȚE DE CÂȘTIGĂTOR DE CURSE

Cea mai bună motocicletă adventure de clasă medie pentru șosea. Performanță de top, stil și specificații câștigătoare de competiții.

TIGER 900 GT ARAGÓN EDITION

PREȚ 14.990 EURO

ELIGIBIL PROGRAM RABLA

CONFIGUREAZĂ

Creată pentru a celebra victoria impresionantă a lui Iván Cervantes în competiția Baja Aragón Trail 2022, ediția specială Tiger 900 GT Aragón este mai bună motocicletă adventure de clasă medie pentru șosea. Cu performanță de top, stil și specificații câștigătoare de competiții, noul model dispune de o schemă de culori exclusivistă și distinctivă, Diablo Red/Phantom Black.

Motorul cu trei cilindri de 900 cc, bogat în cuplu, oferă forța de tracțiune a unui motor twin și o coloană sonoră distinctivă specifică Tiger. Șasiul destinat șoselelor, cu suspensie Marzocchi reglabilă electronic asigură o manevrabilitate ce inspiră încredere, chiar și atunci când motocicleta este complet încărcată pentru aventură.

Echipamentele includ un ecran TFT full color cu imagine clară și vizibilitate excelentă indiferent de condițiile meteo ce integrează sistemul de conectivitate prin Bluetooth, rezervor de 20 litri pentru autonomie crescută, lumini cu LED pentru mersul în timpul zilei, semnalizatoare și lampă posterioară, etriere Brembo Stylema, jante din aliaj optime pentru asfalt, quickshifter, șa încălzită pentru pilot și pasager, butoate iluminate, control al vitezei de croazieră, manșoane încălzite și protecții pentru mâini, ABS și control al tracțiunii optimizate pentru viraje, accelerație ride-by-wire cu cinci moduri moduri de pilotaj (Road, Rain, Sport, Off-Road și Rider), sistem pentru monitorizarea presiunii din pneuri, șa și parbriz reglabile, lumini auxiliare pentru ceață, precum și ambreiaj asistat cu alunecare controlată.

Ca aventurile să fie complete, Triumph a conceput pentru acest model peste 65 de accesorii originale, de la sisteme pentru transportul bagajelor la protecții sau elemente care personalizează modelul după preferința fiecărui proprietar.

SPECIFICAȚII

MOTOR: 3 cilindri în linie, 12 valve, DOHC
RACIRE: cu lichid
CAPACITATE CILINDRICĂ: 888 cc
RAPORT DE COMPRESIE: 11.27:1
PUTERE: 95 CP
CUPLU: 87 Nm la 7.250 rpm
TRANSMISIE: pe lanț
CUTIE DE VITEZE: 6 trepte
PORNIRE: electrică
DIMENSIUNI: 1556 x 930 x 1410 (1460) mm
GREUTATE: 198 kg
ÎNĂLȚIME ȘA: 820-840 mm
ANVELOPĂ FAȚĂ: 100/90-19
ANVELOPĂ SPATE: 150/70R17
FRÂNĂ FAȚĂ: 2 discuri de 320 mm, etriere Brembo 4 pistoane, ABS
FRÂNĂ SPATE: 1 disc 255 mm, etrier cu un singur piston Brembo, ABS
SUSPENSIE FAȚĂ: furcă telescopică inversată Marzocchi, 45 mm, cursă 180 mm
SUSPENSIE SPATE: suspensie reglabilă Marzocchi, cursă 170 mm
REZERVOR: 20 L
ALTE DETALII: sistem ABS,
controlul tracțiunii,
Riding Modes cu 5 moduri de pilotaj,
Iluminare cu LED,
parbriz reglabil,
șa reglabilă pe înălțime,
immobiliser
apărători mâini,
manșoane încălzite,
șa încălzită,
Cruise Control,
Bord multi-funcțional cu un ecran TFT de 7 inchi cu contrast ridicat,
conectivitate Bluetooth pentru Smartphone și GoPro,
Triumph Shift Assist,
Butoane iluminate,
Sistem de monitorizare a presiunii din cauciucuri.
CULOARE: Diablo Red/Phantom Black
AN MODEL: 2024

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.