Motociclete
Roadsters

Datorit─â tehnologiilor de ultim─â genera╚Ťie, motocicletele Roadsters sunt cele mai noi ╚Öi performante din colec╚Ťia Triumph. Pentru o performan╚Ť─â uimitoare, motorul Triple este ceea ce define╚Öte linia de motociclete Roadsters!

Trident MY24 Jet Black RHSv2

de la: 8.590 Euro

Promo╚Ťie: BONUS ACCESORII 750 EUR Euro

Noua Genera╚Ťie Triple Motor

Iubit de fani ╚Öi pasiona╚Ťi ai motocicletelor din ├«ntraga lume, motocicleta Speed Triple este modelul original, model care ├«n timp a devenit emblem─â pentru celelalte motociclete.┬á

Datorit─â categoriilor de motoare de tip ÔÇťSpeed TripleÔÇŁ ╚Öi ÔÇťStreet TripleÔÇŁ care erau considerate c─â ÔÇťschimb─â joculÔÇŁ ├«n 1994 a ap─ârut primul model de ÔÇťNaked SportbikeÔÇŁ; un model cu aspect mult mai agresiv ╚Öi motor mai puternic.

Fiind echipate cu motorul cu trei cilindri, motocicletele Roadsters sunt extrem de manevrabile, oferind fiori de pl─âcere ╚Öi performan╚Ťe la ├«nalt nivel.

Motocicletele Triumph Roadster se eviden╚Ťiaz─â fa╚Ť─â de celelalte prin: direc╚Ťie liniar─â puternic─â, manevrabilitate de precizie ╚Öi fiabilitate!

Pentru ca o motocicletă să fie complet performantă, aceasta trebuie să fie construită pentru a oferi echilibrul perfect, să fie ușor manevrabilă și să aibă un caracter puternic! Aceste caracteristici definesc în totalitate modelul de motociclete Roadster!

Folosim cookies pentru a imbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa ta. Navig├ónd ├«n continuare, ├«╚Ťi exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confiden╚Ťialitate.