STREET SCRAMBLER

Triumph Street Scrambler Gold Line

Gold Line arată măiestria Triumph

Street Scrambler deține emblematica siluetă Bonneville combinată cu linii curate, design minimalist, dar cu finisaje moderne care conferă un aer de epocă adaptat vremurilor moderne.

STREET SCRAMBLER
Gold line

Preț 11.690 Euro

Edițiile Speciale Bonneville Gold Line

Ultima generație de modele Triumph din emblematica gamă clasică sunt disponibile timp de numai un an și în variantele de culoare Gold Line Edition, ce se disting prin elegantele linii aurii pictate manual.

Un simbol legendar evoluează splendid

Trăgându-și rădăcinile direct din primul Triumph Bonneville lansat în 1959, actuala familie Bonneville cuprinde un spectru de motociclete clasice-moderne, de la atemporalele T100 și T120 la modelul Street Twin inspirat de scena custom, de la autenticul cafe racer Thruxton RS la relaxantele cruisere custom Bonneville Speedmaster și Bobber, sau – pentru cei care caută adevăratul stil scrambler cu aptitudinile caracteristice, minunatele Scrambler 1200 și Street Scrambler 900.

Fiecare model Gold Line arată măiestria lucrătorilor de la Triumph, pentru această tehnică specială fiind nevoie de ani îndelungați de experiență și de mâini sigure.
Motocicletele Bonneville stau la baza generațiilor noi de modele pe care le puteți vedea astăzi. Producția lor, începând în anul 1959, a permis dezvoltarea tehnologiei și a componentelor, obținându-se astăzi toata gama de motociclete Modern Classics care, după multe decenii, încă mai întoarce privirile tuturor.

Conceput pentru distracție și pentru senzația de libertate. În minunatul stil scrambler, noul model este mai capabil, mai puternic și mai emoționant. Atitudinea cu care iese de pe asfalt și manevrabilitatea exemplară i-au construit acestui modern-clasic o reputație globală.

Motorul de 900 cmc a trecut printr-o modernizare care i-a adus mai mulți cai putere, dotările standard sunt mai bogate, atenția la detalii și finisajele premium sunt ușor de observat. Pe rezervor este noul logo Triumph, cadranul analog de pe bord ce poartă emblema Bonneville are mai multe lumini de avertizare și integrează display cu turometru digital, șaua pilotului în stil adventure ce combină pielea cu materialele textile e confortabilă, iar cea a pasagerului poate fi înlocuită cu un rack din aluminiu pentru suportul bagajelor.

Tot în stil adventure sunt și scărițele, inserția de cauciuc se detașează și oferă o priză mai bună în cazul pilotajului ridicat în scărițe necesar în off-road. Protecțiile stilate din cauciuc de pe rezervor, elegantul bușon cromat, capacele laterale ale motorului vopsite în negru mat, corpurile de accelerație din aluminiu exprimă individualitatea acestui model.

Street Scrambler vine echipat standard cu anvelopele Metzeler Tourance care asigură durabilitate pe asfalt și bună tracțiune pe drumuri forestiere, în orice condiții meteo.

Pentru Street Scrambler există un kit de limitare a puterii astfel încât acesta se poate conduce legal și cu permis categoria A2.

Fiind un model foarte ușor de personalizat, Triumph a conceput pentru Street Scrambler peste 120 de accesorii originale, astfel că fiecare proprietar își poate configura motocicleta cu componente ce o fac mai stilată, sporesc confortul, o protejează sau ajută la transportul bagajelor.

SPECIFICAȚII

MOTOR:

2 cilindri în paralel, 8 valve, 270 grade, SOHC

RĂCIRE:

cu lichid

CAPACITATE CILINDRICĂ:

900

RAPORT DE COMPRESIE:

11.0:1

PUTERE:

65 PS / 64.1bhp (47.8kW) @ 7.250 rpm

CUPLU

80 Nm la 3.250 rpm

TRANSMISIE:

pe lanț

CUTIE DE VITEZE:

5 trepte

PORNIRE:

electrică

DIMENSIUNI:

2.125 x 835 x 1.180 mm

GREUTATE:

223 kg

ÎNĂLȚIME ȘA:

790 mm

ANVELOPĂ FAȚĂ:

100/90-19

ANVELOPĂ SPATE:

150/70 R17

FRÂNĂ FAȚĂ:

1 disc de 310 mm, etrier cu 4 pistoane Brembo, ABS

FRÂNĂ SPATE:

1 disc de 255 mm, etrier cu 2 pistoane Nissin, ABS

SUSPENSIE FAȚĂ:

furcă KYB de 41 mm, cursă 120 mm

SUSPENSIE SPATE:

monoamortizor reglabil KYB, cursă 120 mm

REZERVOR:

12 L

ALTE DETALII:

 • sistem ABS,
 • accelerație ride by wire,
 • ambreiaj Torque-Assist,
 • functie de control al tracțiunii TTC (Triumph Traction Control) decuplabil,
 • sistem de frânare fata Brembo,
 • sistem de suspensii KYB,
 • trei moduri de pilotaj (Road, Rain, Off-Road),
 • bord multi-functional cu afișaj digital LCD și analogic,
 • sistem de lumini cu tehnologie LED pentru spate,
 • port USB,
 • sistem de securitate engine immobiliser,
 • anvelope Metzeler Tourance,
 • peste 120 de accesorii dedicate.

CULORI:

Albastru Mat/Gri

AN MODEL

2022

21047_Street_Scrambler_Gold_Line_MY22_003_NH_ORIGINAL
21048_Street_Scrambler_Gold_Line_MY22_001_NH_ORIGINAL
21049_Street_Scrambler_Gold_Line_MY22_004_NH_ORIGINAL
21050_Street_Scrambler_Gold_Line_MY22_005_NH_ORIGINAL
21051_Street_Scrambler_Gold_Line_MY22_002_NH_ORIGINAL
21084_Street_Scrambler_Gold_Line_MY22_Detail_0045_NH_ORIGINAL
21085_Street_Scrambler_Gold_Line_MY22_Detail_0034_NH_ORIGINAL
21086_Street_Scrambler_Gold_Line_MY22_Detail_0020_NH_ORIGINAL

Folosim cookies pentru a imbunătăți experiența ta. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Politica de Confidențialitate.